Hoe is het na mijn blog post gegaan met singleplayer games?

Ik game nu wel online, maar maak zeker tijd vrij om singleplayer games te spelen.

Zo heb ik o.a. Uncharted 2(ja ik weet het stom van me dat ik het nooit eerder heb gespeeld op een demo na) uitgespeeld en ben nu momenteel bezig met GTA : Episodes of Liberty City met TBOGT al achter de rug. Red Dead Redemption heb ik ook maar eens uit de kast gehaald en hem weer opnieuw uitgespeeld. 

Uncharted 2 moest ik gewoon kopen omdat ik 3 ook al zo vet vond, en ik moet zeggen, de mensen hebben idd gelijk gehad. 2 is idd vetter dan 3. 

Gay Tony is ook echt vet, jammer dat de verhaal zo kort is!  Maar goed, in ruil daarvoor heb ik nog The lost and damned the spelen! 

Ik weet niet echt zo goed wat ik op dit moment nu moet zeggen omdat ik dit eventjes snel typ, maar ik vind het echt triest dat sommige mensen puur door online gamen zulke singleplayer soms missen.  Ik heb in ieder geval mijn lesje geleerd en heb nu meer plezier in gamen.

Als iemand nog voor mij een vette singleplayer game kan opnoemen(beetje goedkoop mag ook :+) ), feel free! Maar geen RPG spellen zoals Skyrim o.i.d. Hou daar totaal niet van.

Bedankt voor het lezen.