De teaserwebsite toont een steeds oplichtende 5, wat onmiskenbaar voor Metal Gear Solid 5 staat. Wat is het allemaal nog waard tegenwoordig, al die loze beloftes? Er zou geen nieuw deel meer komen na deeltje 4, deel 4 was het definitieve einde van de serie. Of het wordt een overzetting van MGS 4 naar de Xbox 360, iets wat ook nooit zou gebeuren. Alweer een belofte die gebroken word, waarom zou je een game naar een andere console brengen?! Maargoed, beloftes zijn niks meer waard in de gameindustrie van tegenwoordig, alle remmen gaan los en de koeien vallen met bosjes neer doordat de uiers er letterlijk van af gerukt worden.

Gelukkig maar dat ik het niet erg vind dat er (eventueel) een overzetting komt naar mijn Xdoos. Ik vind het juist fijn, ik heb geen PS3 maar enkel een Xbox360, dus ik heb deel 4 nog nooit gespeeld. Laat maar komen die hap, een goede game staat nooit mis in mijn verzameling. Ik snap echter niet dat mensen dit erg kunnen vinden. Ja, dat de gameindustrie voorspelbaar is is mischien wel een beetje treurig. Maargoed, ik maal er niet om. Aan het eind van de dag gaat het erom dat ik een lekkere game kan spelen. Dat mensen het dan letterlijk ´verschrikkelijk´ vinden dat een serie naar een andere console wordt overgezet, stel je niet aan. Dat mensen het erg vinden dat er eventueel een belofte gebroken wordt en er een deeltje 5 komt, stel je niet aan. Als het een goede game wordt waar iedereen (mits het natuurlijk op alle consoles komt) veel plezier aan kan beleven, is dat alleen maar mooi toch?