Het begin

In het begin wordt er gesproken over het zoeken naar zijn game, dit doet ie op verschillende sites, welke zijn onbekend. Op gamer.nl is er maar weinig interesse en niemand heeft zich er echt over uit gelaten dat ie er al eeuwen op zit te wachten.

Bronnen:
http://www.gamer.nl/achtergrond/346267/top-100-van-juli-krekels

http://www.gamer.nl/nieuws/111173/sony-online-kondigt-planetside-2-aan

http://www.gamer.nl/nieuws/140622/planetside-2-volgt-free-to-play-model

Ook werd er in het stukje erg de nadruk op het gamer-lid gelegt:

"Deze tekst is geschreven door Gamer.nl-lid Kenneth Bos. Kenneth is een gamer die er vooral van houdt als een game niet te gesloten is; hoe meer vrijheid, hoe beter. Ook kan hij zich helemaal verliezen in games met een goede verhaallijn en houdt hij ervan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de game- en computerindustrie."

Lid sinds?

Het lijkt erop dat Kenneth al lang lid bij gamer.nl is. Alleen volgens zijn profiel is Kenneth pas sinds vandaag lid? Hoe neem je dan contact met een lid op of maak je op dezelfde dag nog een artikel?

http://www.gamer.nl/user/kennethbos

Google

Volgens zijn profiel is ie 17 jaar echter is er wel een account te vinden op zijn naam namelijk op Youtube. http://www.gamer.nl/user/kennethbos leeftijd 16 ( in gebruik sinds Jun 11, 2012, erg kort bij tijd).  Er klopt dus iets niet. Wel gaat de info (comments) over de game, eigenlijk alleen maar.

Nep en gespeeld

Ik krijg heel erg het idee dat gamer.nl ons in de maling neemt. Een tijdje terug zouden members een grotere rol krijgen, maar op deze manier? Het is een apart artikel maar voor mij passen de stukjes gewoon niet, er is iets geks aan de hand.

Misschien zit ik er ook compleet naast en maak ik me druk om niets ;-)