FIFA 13 / UEFA Champions League/Europa League?

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat EA nog een spel/uitbreiding heeft uitgebracht met UEFA licentie erbij. En de (correct me if i'm wrong) 4 jaartjes zijn al bijna over van Konami. Dus ik zou het echt vet vinden als EA in FIFA 13 met een UEFA licentie komt. Het liefst geintegreerd in het spel zelf, zodat je niet hoeft te betalen voor een DLC of iets dergelijks.

Ikzelf heb goede herhinneringen met de vorige Champions League titels van EA. Ik vond het een leuk alternatief om FIFA te spelen, het zag er ook veel beter uit, layouts, sfeer, meer gamefaces, een vette manager mode en etc. Helaas had ik 06/07 minder gespeeld dan 04/05.

 

Mogelijkheden FIFA 13 + Champions League

Bij PES kun je al zien dat zo'n Champions League modus toch niet verkeerd is. De sfeer in het spel kan helemaal anders worden daardoor.

Ik hou het kort vandaag, maar ik zou maar al te graag zo'n modus willen in FIFA 13.