Ik had mijzelf nauwelijks verdiept in het spel en ik had de demo toch maar even gedownload. Het intro scherm deed me al glunderen, de Havok Engine.. Ik kan de Orange Box ook nu nog met veel plezier spelen. Na een lang introductie filmpjes kan je dan een game joinen.

Iedereen kiest een poppetje waar die mee wilt spelen, er is keuze uit 3 mannen of een vrouw. En het zal zich dan ontpoppen in een hilarische co-op game naar mijn mening. Ik zat in een team met 3 anderen die allemaal engels waren en het eerste half uur speelden we serieus maar het laatste half uur heb ik mezelf kapot gelachen.

In het 2de level was degene die het vrouwtje bestuurde weggegaan en toen lieten we haar dus wat vooruit lopen. De rest terug, deur dicht en zien hoe er van alle kanten zombies op haar af kwamen. En zo waren er nog veel meer hilarische momenten.

Het is moeilijk uit te leggen dit soort zwarte humor, je moet het gewoon ervaren. Ik raad iedereen aan om de demo te downloaden als je zin hebt om de serieuze games even opzij te leggen en goed te lachen. Ik twijvel wel heel erg erover of dit spel wel 60 euro waard is. Het is erg leuk maar 60 euro is misschien wat teveel van het goede.