In navolging van Fants stukje: kwaad².

Ik ben kwaad! Wat is het geval:

Ik krijg een nieuwe kamer, allemaal leuk en wel. Dus ging ik zondag mijn spullen naar mijn nieuwe kamer brengen. Na wat gerotzooi met schoolboeken, games etc. was het tijd om mijn pc te 'verhuizen'. Na wat gedoe (hoe krijg je zo'n de PC de trap op) kon ik hem aansluiten en startte ik hem op.

Eerst was er heel lang (paar minuten) een zwart scherm en daarna een foutmelding. Ik sloot hem af en ging het nog eens proberen, weer een foutmelding... Ik mijn vader maar even geroepen en die was bijna de hele verdere avond bezig. Tenslotte komt hij naar beneden en zegt dat hij hem ook niet aan de praat kan krijgen. Hij zou de volgende morgen op zijn werk vragen (hij zit in de ICT) wat hij eraan kon doen.

's Avonds komt hij terug met een vel papier met allemaal aantekeningen, na het eten ging hij het uitproberen en het lukte nog niet. Na wat heen en weer gebel met één van zijn collega's kwam eruit dat het aan de harde schijf moest liggen en die zou dus vervangen moeten worden.

“Godver!” Dacht ik bij me zelf. Dat betekent dus dat al onze foto's van de afgelopen paar jaar weg zijn! En nog erger: al mijn save-games! Waar ik hartstikke lang aan heb gewerkt, geploegd en uiteindelijk overwonnen (ook niet altijd, maar dat doet er niet toe). Alles kwijt!

Mijn vader zou nog wel proberen om de harde schijf in een andere pc te stoppen en kijken of hij nog wat kan redden. Maar eigenlijk denk ik van niet:'(

Mijn vraag nu aan jullie: Hebben jullie zelf zoiets meegemaakt? Dat door een crash o.i.d. al je save-games weg zijn waar je honderden uren aan hebt gegamed? Want dan zal je wel begrijpen dat ik nu heel boos ben PUNT