Daar zat ik dan... Achter mijn gehuurde tv(zat in dienst), met mijn megadrive, megacd en daar weer de 32X bovenop(dus 3 adapters en bergen aan kabels). Alhoewel Virtua Racing Deluxe wel mooier was dan de megadrive versie, was het voor de rest huilen met de pet op... Maarja, snakkend naar het nieuwste van het nieuwste en toch net genoeg geld om het er aan uit te geven (tegen de verveling).

Feitelijk zat er dezelfde cpu in als bij de Saturn en zou de Saturn niet veel beter zijn geweest als niet plots de playstation in beeld kwam. Hierdoor ging eigenlijk alle aandacht naar de Saturn en iedere arme sukkel die de 32x gekocht had, was eigenlijk al genaaid.

Waar zit de pijn?

Vooral het feit dat Sega de 32X al had laten vallen voordat hij uitkwam en het me enorm stom liet voelen... Genoeg reden voor mij om de Saturn over te slaan en hooguit de Dreamcast te proberen toen hij net aangekondigt was een stille dood te sterven en zo voor 50 euro gekocht kon worden. Tenslotte had deze redelijk wat indrukwekkende spellen(DOA, SC, SF3, Headhunter, MVSC2, RE Code Veronica etc)  en alle kopies waren zonder ombouwen te spelen en ik had weinig medelijden met Sega dat ik met deze (enige) console aan de piraterij ging.

Maar vooral na de 32X ben ik erg kritisch geworden naar "alle" consolebouwers en tot nu toe heeft dat me veel geld bespaart. Dit is dan ook mijn meest pijnlijke miskoop op Console gebied.