Waar zit de pijn?

Niet in de gameplay, daar was ik op voorbereid. Maar als je een interactief verhaal verwacht, is het dan vreemd om dan geen echt einde te krijgen in een spel? Het spel lijkt redelijk uitgespeelt, maar hint dat er een alternatief einde is, maar dit is gewoon hetzelfde stukje overdoen en een net iets anders eind sequence te krijgen die je met een enorme cliffhanger achterlaat.

Verplichte DLC

Ik had Asura's Wrath voor een zeer leuk prijsje op de kop getikt, maar wil ik het echt uitspelen, dan moet ik meer betalen aan DLC dan het spel zelf kostte. Daarnaast zijn de bijhorende DLC nog geen 1/4de aan hoeveelheid gameplay.

Ik ben niet tegen DLC en voor de rest is het voor een interactieve animatie een boeiende ervaring. Maar dat DLC verplicht wordt laat het wrang smaken en is het neit enkel voor extra's.