*Update*

Ik had weer een paar vrije dagen, dus ik heb de artikels geupdate en gepubliceerd! Sorry voor de Stealth-bom, nu ben ik echt een tijdje weg.

 

Drukte

Ik heb het momenteel heel druk. Ik heb het eigenlijk zo druk, dat ik geen tijd heb om artikelen voor de community te schrijven. Dat zal niet altijd zo blijven, maar nu moet ik stappen terug gaan doen. Een dag heeft maar 24 uur, die ik dan ook liever gebruik voor slapen én nuttige dingen doen. Schrijven voor deze community staat bij mij niet onder nuttig. Dat is meer voor de vrije tijd, of als er erg veel nieuws is.

Artikel onderhoud

De sand-box gamelijst, moet ik al heel lang afmaken (of eigenlijk updaten). Er is alleen een probleem. Het kost erg veel tijd. Ik heb de 3 a 4 uur die nodig zijn meestal niet beschikbaar, en als ik die heb, zijn er wel andere dingen die ik graag wil doen. De GTA V geruchtenlijst is geupdate (al is hij nog niet compleet), dus daar hoef ik voorlopig niks aan te doen.

To the point

Ik ga de komende maanden GEEN artikelen meer voor de community schrijven, omdat me dat teveel tijd kost. Ik zal af en toe nog wel op nieuwsberichten reageren. Nog even voor de duidelijkheid, deze stappen staan los van de bijna soortgelijke beslissing van pro-rick, ik wist al weken dat het tijd was om een tijdje te stoppen.