Zo kwam ik gisteravond online om mij weer te mengen in de vele discussies die er gaande waren. En tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik op -396 stond. terwijl ik een dag eerder nog in de plus stond.

Nou kan het mij ook weer niet zoveel schelen,  maar aan de andere kant vind ik het erg kinderachtig dat iemand serieus de moeite heeft genomen om al mijn comments bij langs te gaan om ze structureel een - te geven.  omdat  hij / zei het waarschijnlijk niet eens was met 1 van mijn comments.

Inplaats van hier dan op in te gaan en een tegen argument te geven. word er op een vrij flauwe manier, in het stiekeme geniep. alles negatief beoordeeld.

het zijn niet die minnetjes die het doen. maar eerder het sfeertje wat hier over het algemeen hangt en dat is altijd al zo geweest bij gamer.nl,

Er is hier een kleine groep personen die ik hier al jaren zie posten waarvan ik nu nog steeds vind dat ze goed kunnen bekritiseren en verwoorden.  maar dat is slechts een klein aantal.

80% van deze community blijft een stel  bevooroordeelde fanboys en trolls. dit maakt het gewoon minder leuk om hier nog ergens op te reageren. want er zit veel te veel onkruid tussen de goede planten