Vandaag echter, gebeurde er iets vreemds. Er kwam namelijk een groep jongens binnen. In tegenstelling tot ons, hielden zij totaal niet van de getoonde motoren. Nee, zij kwamen er puur om te klagen tegen de fans hoe slecht de motoren, bij ons zo geliefd, wel niet waren. 

We werden uitgemaakt voor sukkels. Waarom? Omdat wij zoveel geld wilden uitgeven aan zulke misbakkels. Nee, er was van alles mis met de motoren. De monteur van deze lokale dealer mengde zich in de discussie en wist te vertellen dat de motoren die zij hadden lange niet zo slecht waren, en niet meer of minder problemen hadden dan alle andere modellen. 

Daar hadden zij echter geen boodschap aan. Nee, het model dat ik zo mooi vind was gewoon slecht. Toen ik vroeg waarom, werd gezegd dat zijn uiterlijk achterhaald was en dat de motor niet meer mee kon met de tijd. De motor van hun favoriete model was vele malen krachtiger, en daaorm beter. Punt uit. Dat ons favoriete model ook als een genot reed, daar geloofden ze niets van. Toen ik vroeg waarom, kreeg ik te horen dat alleen sukkels erop reden.

Uiteindelijk gingen zowel zij als ik weg bij die motordealer. ik was totaal verbaast over de manier waarop ik afgezeken werd, en waar ik voor uitgemaakt werd, puur en alleen omdat ik niet hun mening deel.  Ik had even behoefte aan wat afleiding, iets leuks.

Enthousiast pakte ik mijn laptop. Ik surf naar gamer.nl. Een plek waar ik, en velen met mij, zich verzamelen om al het moois te bekijken en er met elkaar over te praten. Soms praten we over wat we zo vet vinden aan een game, soms over wat we minder leuk vinden. Hier beleef ik veel plezier aan. Het praten over en uitkijken naar games is voor mij de helft van de lol van het gamer zijn. Ik kom hier daaorm ook dagelijks.

Er staan twee nieuwtjes. beiden over games waar ik vele uren plezier aan beleef. Kijkend naar dit nieuwtje, erover pratend met gelijkgestemden komt er echter een groep jongens binnen. In tegenstelling tot ons, hielden zij totaal niet van de getoonde games Nee, zij kwamen er puur om te klagen over de engines van deze games, bij ons zo geliefd.

We werden uitgemaakt voor sukkels. Waarom? Omdat wij zoveel geld wilden uitgeven deze verzameling bugs. Nee, er was van alles mis met de games. Een aantal gamers mengde zich in de discussie en wist te vertellen dat de games lange niet zo slecht waren, en niet meer of minder bugs hadden dan alle andere games. 

Daar hadden zij echter geen boodschap aan. Nee, de game die ik zo mooi vind was gewoon slecht. Toen ik vroeg waarom, werd gezegd dat de graphics achterhaald waren en dat de engine niet meer mee kon met de tijd. De engine van hun favoriete game was vele malen krachtiger, en daaorm beter. Punt uit. Dat ons favoriete model ook als een genot speelt, daar geloofden ze niets van. Toen ik vroeg waarom, kreeg ik te horen dat alleen sukkels deze games spelen.

En het gekke is.. of ik nou bij de ene dealer kom, of bij de andere dealer, bij beiden  staan deze jongens mij uit te maken voor van alles en nog wat, omdat ik van een bepaald model houd. Bij mijn favoriete model komen zij klagen over mijn favoriete model. Ik ben echter liefhebber van alles met twee wielen, en kom ook kijken bij de modellen die zij mooi vinden. Helaas, ook kijkend naar hun favoriete model moet ik het gezeur over mijn favoriet aanhoren... Zal er ooit een plek zijn waar ik kan komen, en ongestoord kan genieten van datgeen wat ik leuk vind?

Helaas betwijfel ik dat..