Ik speelde gisteren op een team deathmatch server met 1000 tickets op noshar canals(in de discriptie stond dat als je shotguns gebruikte je werd gekicked en dat de server niet voor noobs was).

Hoewel het niet mocht gebruikte iedereen de shotgun, dus ikzelf ook(de glitch met de g3a3, omdat ik voor dit wapen wat meer unlocks wilde al heb ik hem niet veel gebruikt).

Ik had de match helemaal uitgespeeld tot het einde zoder ook maar 1 probleem te hebben gehad, was beste speler van de match met 105 kills en 30 deaths(hoezo is de g3a3 glitch overpowerd als je er 72 kills mee maakt in een match), nog steeds geen enkel probleem.

daarna de volgende ronde op dezelfde map met de zelfde server, nu gebruik ik de scar-h met de supressor, foregrip en de red dot sight.

Alles gaat vrij goed, ik probeer van de flanken ongezien iedereen een voor een neer te halen(werkt overdreven goed voor de scar-h, deze setup en ongezien kills maken is een goede tip voor dit wapen).

Tot mijn grote verbazing presteer ik nog beter dan de vorige ronde(24-8 na ongeveer 5 minuten speeltijd), maar na ngeveer 10 minuten vloog het beeldscherm ineens op zwart en staat er dat ik geband ben van die server(en ik gebruikte geen shotgun, en ik was zeker geen noob, terwijl in de discriptie staat dat je alleen gekicked of geband werd als je dit wel deed).

En zo kan ik nog vele andere keren bedenken dat ik geband/ gekicked werd zonder enige reden(elke dag +/- 4 keer), zo speelde ik ook een match waarin je geen shotguns mocht gebruiken maar ongeveer de helft van het aanvalende team dit wel deed, ik gebruikte een keer een shotgun en wordt meteen gekicked).

Maar wat vinden jullie, persoonlijk zou ik zeggen dat ze een goede reden moeten geven en dat het hele team moet stemmen of iemand gekicked moet worden.

laat een reactie achter als ook jij hier vee last van hebt.