Toen ik halo combat evolved voor het eerst helemaal door speelde kreeg ik echt op ieder stuk van de game een epic gevoel.

Halo was nieuw, verfrissend en epic doormiddel van brute combat en toch wel IMO de beste muziek die een game maar kan hebben. het spel speelde lekker en had in mijn ogen geen teleurstelling er was juist 1 ding wat me nog vrolijker maakte, het einde maakte duidelijk dat er soieso een deeltje 2 kwam. Jammer genoeg kon deel 2 lang niet tippen aan deel 1, deel 3 ook niet maar vond et wel al een stuk beter dan deel 2.

Nu ben ik eens naar andere spellen gaan kijken (vooral naar singleplayer), MW 2, BC 2, halo 3 + odst, halo reach wat er zit aan te komen, gears of war.. noem de shooters maar op, er iis voor mij niks wat ook maar 30% in de buurt van halo combat evolved komt, ik vind ook wat de singleplayer betreft (multiplayer werd toen toch nog niet zoveel gespeeld) dat dit werkelijk de beste game is tot nu toe, ik vind dan ook dat halo combat evolved een 10 uit 10 waard is, en eigenlijk andere goeie shooters zoals gears of war, MW2 en BC2 dat die maar een 5 of 6 verdienen tegenover halo CE. Ik koop een game niet alleen voor multiplayer, ik vind een goeie campaign net zo belangrijk
 

Nou was ik benieuwd hoe jullie erover denken, dit is meschien een kut post maar ben tog benieuwd, want voor mij is er nooit meer een andere game uitgekomen met zo'n verfrissend, nieuw en epic gevoel als halo.

laterz