Duizende gran-turismo spelers die wachten op het nieuwe spel Gran-Turismo 5 ? of krijgt het een andere naam ? maakt niet uit.

Al die mensen vragen zich af als het wel daadwerkelijk een supper game word.

Ook ik vraag mij dit af.al ben ik een van de fanatiekste onder ons.

Mijn vraag is dan ook namens vele anderen onder ons.dat de makers van de game inclusief Sony enz enz.ook daad werkelijk doen wat wij kopers van een spel verwachten.

Als eerste hebben we ons weer blauw geinversteerd om een Playstation 3 aan te schaffen met de toevoegingen van dien. BV: een breedbeeld TV die nodig is enz enz.

Ik geloof ook dat het een gewone dikke geld verdienerij is van die game organisatie,s en niet eens kunnen waarmaken waar ze voor staan.

laat ik met GT-5 beginnen.Voor ons is het waardeloos om aan het lijntje te worden gehouden !!! we pikken dit niet meer. Er zullen dan ook honderden onder ons geen zin meer hebben om dat spel nog aan te schaffen.

Waaaaaaarom !! omdat niks duidelijk is en alleen maar praatbindende klets koek is.

Ze luisteren gewoon niet naar wat de mensen willen zien in het spel.

De mensen zeggen in het algemeen dat de duizend auto,s supper mmoi en supper mooi gemaakt niet het belangrijkste is. we willen het gevoel hebben dat de race als echt wordrt beleefd !! en niet alleen maar mooie auto,s.

Ook de eeuwig durende Licens examens te doen zijn we zat als het soms om zeer domme en nuttelose testen gaat. bv:24 uur rijden om een beker te halen en testen die gewoon voor de gemiddelde goede rijder niet allemaal in goud te halen zijn enz enz .

Hou het leuk en zo dat ieder het kan halen in goud ! en ook niet zo veel meer.

Ook willen we met de eigen getunede auto,s kunnen racen tegen elkaar.

dus bv: iemand heeft een kleur gekozen en er zijn eigen velgen en spoilers bij toe gevoegd !! En dan ook zo mee online mee kunnen rijden en in Acade enz.

Het spel moet online voorledig herkenbaar worden door die eigen inbreng van zijn auto stijl. ( zo hoef je ook niet meer de text boven de auto,s te zien wie er al zo in het spel rijd met de naam en het land.

nee veel mooier is dat je gaat herkennen aan de auto wie dat is.

Uiteraard zie je wel bij het opzetten van de race wie er mee doen.

Daarbij is het van belang dat er realtime weersveranderingen plaats vinden waardoor een race met pit-stops nog gaver worden.

En wat zeker ook moet !!!! gebeuren is de schade van de auto,s online en anders in het spel waar dan ook mee.

De schade moet gewoon zo zijn dat niet alleen de carrosserie maar ook de ophangingen enz enz enz schade oplopen waardoor de auto zijn rij beperkingen krijgt!!! met name de auto die een voor rijdende auto knalt zal veel meer schade moeten hebben dan de voorste. en wel 3/4 meer en de voorste maar 1/4 schade.Zo wordt er wel automatie,s afgeremt en afstand gehouden naar elkaar toe.

grof over gras en muren pakken moeten minimaal 10 sec 50 km snelheid voorschrijven. net als in GT-4..

Wat ook belangrijk is dat een en andere auto,s schade oplopen OOK ZO !!! weer terug komen in je eiegen GARAGE met die schade. ( kijk bv: in Colem may gry Rally ) daar gebeurd het al heel lang zo.

Dat betekent dus dat men weer moet gaan geld verdienen in het spel zelf !! om weer onderdelen te kopen die de auto weer 100% maken.

Geen geld geen maken van de auto betekent dat je met die auto bv: online ook zo weer mee gaat racen. enz enz . Dit is pas echt realistie,s en supper spannend.De makers van GT-5 moeten dit er in verwerken en dan maar 500 auto,s en minder andere flauwekul waar door de kapisiteit alleen maar afneemt om de andere wensen van de mensen te verwezelijken.

Wat dan nog als er geen ferrari bij zit.het spel moet NU !! wel echt worden.

ook het autogeluid moet beter en de licht schijn bij nacht moet beter zijn.

mensen van de game makers maak het eens eidelijk goed klaar en ook geen beloftes van dan komt het uit en dan weer niet. dit is niet tof voor de mensen overal in de wereld.