Bijna is het dan zover, nog 3 dagen en dan kunnen we genieten van Halo 3. Sommigen halen de normale editie, anderen gaan voor de legendary editie, en zelf ga ik voor de SE editie. Ik wil zo'n tinnen doosje ( zoals je die ook voor Halo 2 had ).

Ik heb zin in de Co-op, met een vriend de campaign door rennen, maar ook in de 4 player co-op en dan via sytem link. Dit werkte ook al goed bij Pd0. Het met zijn 4'n samenwerken. Maar ik heb vooral zin om het volgende te zeggen:"

GEPWND WIE EINER NOOB !

Dit ga ik sowiso tegen Fant zeggen, maar waarschijnlijk ook tegen Misjnoe, denk jij dat je niet door mij wordt gepwnd geef dan maar eens aan waarom niet ;). Sowiso zal ik eerst vooral de campaign spelen maar later ga ik ook erg veel death match doen. Tja het heet dan Slayer maar ik ben iemand van de Ut99 termen.

Hierbij daag ik jullie allemaal uit, en ook de gamer.nl redactie , krijgen we nog mail over competities etc zoals dat bij COD 4 het geval was ?