Google heeft een nieuwe suite van tools voor activisten en non -profit organisaties aangekondigd tijdens hun ideeën conferentie in New York vandaag , met inbegrip van hulpmiddelen voor het vermijden van web censuur en onderdrukkende regimes. De grootste nadruk lag op DDoS-aanvallen , een soort brute-force actie die je site platleggen. DDoS is een hardnekkig probleem geweest voor kleinschalige activisten op het web , maar een nieuwe project van Google genaamd Project Shield zou er komen om dat te verhelpen.


De tool is gebaseerd op Google's PageSpeed ​​service, een frontend tool die ontwikkelaars snellere laadtijden biedt . Sites gehost door Project Shield zouden achter infrastructuur PageSpeed ​​'s zitten. Tenzij een aanval sterk genoeg is alle PageSpeed ​​plaatsen naar beneden te brengen, anders zou het niet in staat zijn om een pagina down te brengen. Het is een vergelijkbaar model met bestaande DDoS diensten zoals Cloudflare , hoewel de meer recent gelanceerde PageSpeed ​​dienst werkt vanuit een kleinere basis van de sites.

http://youtu.be/wmTvv8ISwPA
Naast de anti-DDoS tools en digitalattackmap brengt Google een project genaamd uProxy.

http://youtu.be/ZJ6BuHL0EiQ

 

<iframe src="http://digitalattackmap.com/embed#anim=1&amp;color=0&amp;country=ALL&amp;time=15999&amp;view=map" height="480" width="640" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>