voorwoord: het heeft niets tot nauwelijks iets met games te maken. Toch wou ik het er even over hebben. Ben ik de enige de zich hier aan ergert of raak ik de kern van een stukje waarheid?

De mussen vallen van het dak

Het kleine landje waar het volop zomer is! De mensen fietsen in hun korte broek door de stad, ik zit lekker in de tuin en iedereen zijn oma zit te zeuren dat het veel te warm is. Dat dingen niet altijd zo gaan zoals ze moeten gaan dat is wel duidelijk. Maar dat er mensen kletsnat in een lange broek met een doorweekte jas door de stad fietsen. En dat ik binnen achter het raam naar de regen aan het kijken ben en dat terwijl mijn oma de thermostaat omhoog doet is niet goed. Wacht? Dat is de Nederlandse zomer?

Ici Paris le Tour de France

Ja, voor de televisie de Tour de France kijken. Meestal ziet het er wel zonnig uit, misschien iets te zonnig voor onze Gesink. Terwijl de jongste renner van de Tour zich kapot werkt en verdiend de overwinning pakt rijdt Gesink nog ergens achter in bij de ziekenboeg. Lachend komt ie voor de camera nadat ie weer 16 minuten heeft verloren, en wat zeg je dan lachend ‘tja uuhhh ja, pech heh. Maar ik voel me verder wel goed’ Nou gelukking maar, top Gesink! Zijn alle sporters van Nederland getroffen door gemakzucht? De voetballers, wielrenners en hockeyspelers die zichzelf belachelijk maken. Vervolgens komt er weer het nieuwe woordje wat ze geleerd hebben ‘het was een deceptie’. Ga toch weg met je deceptie! Gebrek aan karakter, dat is het!

Den Haag & Bungie

Ondertussen heeft politiek Den Haag ook iets nieuws bedacht. Ze willen openbaar beëdigt worden als ministers. Een paar maand geleden kwamen ze tijd te kort, het land lag op de afgrond en dan krijgen we dit soort stommiteiten! Wat een prioriteiten weer, belachelijk!

Als laatste wil ik het nog even hebben over Bungie dat gaat samenwerken met niemand minder dan Paul McCartney. Alsof je een gebakken ei met slagroom met daarop een kersje eet , kan dat wel goed gaan?