Mogguh

Dat is het als je net zoals ik niet goed kon slapen en al om 05.30 uit bed bent gestapt. Na deze suffe intro back to the subject. Aangezien ik het spel nog niet uitgespeeld heb maar wel een stukje wil schrijven over mijn favoriete xbox 360 spel hierbij een impressie waarbij ik zoals altijd net wat andere invalshoeken gebruik.

Gears of War 2 wat is er nu leuk om te spelen?

Het beste kan je gewoon beginnen met de campaign, niet alleen is het zo dat je dan dingen kan unlocken voor de multiplayer het is ook nog eens een erg leuke achtbaan rit. Je kan helaas niet meteen beginnen op de hoogste moeilijkheidsgraad maar hardcore speelt desalniettemin erg lekker weg. Ik vind zelf dat je pas alles uit Gears of War ( in het algemeen) haalt als je hem op insane speelt. Dit is het geval omdat je pas dan goed gebruik moet maken van het cover systeem en headshots er nog meer dan ooit toe doen. De meeste games speel ik op "normal" maar een Gears of War game moet gewoon op insane gespeeld worden...

Leuk om online te spelen......

Dat de Horde mode erg leuk is weet ik en daarom besteed ik nu even aandacht aan andere modes. Als je ervan houdt om snel in de actie te zitten en ook steeds terug te komen, dan is de Annex mode erg leuk. In deze mode heb je twee teams waarbij het de bedoeling is dat je een circel activeert door er even in te gaan zitten. Per seconde krijg nu nu een punt erbij, het andere team kan dit cancelen door in je circel te rennen waardoor de circel de kleur van de tegenstander krijgt en zij punten krijgen en jij niet meer. Het leuke van Annex is dat het ergens wat op Horde lijkt, het is belangrijk dat je mission based speelt en veel bij elkaar in de buurt blijft wil je het winnen.

Als het online even niet goed gaat

Via Xboxworld heb ik veel reacties gelezen waarbij users erover klaagden dat ze geen game konden vinden of dat er lag was. Met andere woorden, als ze geen geduld hadden om een paar seconden langer te wachten of als ze weer eens online geownd werden. Als je wel de Gears of War modi wilt spelen maar geen hinder wilt ondervinden van de dingen in de eerste twee regels. Dan is er nog de mogelijkheid om een private match te starten en bots in te schakelen. Zet ze op casual en je kan vervolgens kills maken alsof het niks is. Ik raad dit ook aan aan twee *achievment hoeren... * kuche * kuche* olifant en zelda ... * kuche kuch* :D

Gears of War 2, beste x360 game en sowieso GOTYE 2008

Tja, één was eerst mijn favouriet en twee gaat er nog wat overheen, nog even de losse punten die Gears of War 2 voor mij de über ownage maken.

+ :) Super goede graphix via de "getunede" Unreal 3 engine

+ :) Een shotgun die "generfd" is voor een betere multiplayer wapen balans

+:) Een verslavende campaign mode die schreeuwt om een Insane speel sessie

+ :) Online: Annex & Horde

+:) Offline: Fun met bots ( tip: doe er ook custom muziek bij )

Als er dan toch een minpunt is...

- :( Als hij er dan toch is, dan is mijn minpunt dat ik vind dat de map Mansion totaal verneukt is. Een ander woord heb ik er niet voor. In Gears of War één was Mansion leuk omdat het donker was, het regende en er was beschutting in het huis. In Gears of War 2 lijkt het wel een level van twilight princess, de charme en het karakter die deze map in Gears of War 1 had is totaal verdwenen.