Halo 3 versus Gears of War, een discussie die ik in de afgelopen uren met een vermoeid hoofd moest houden. Ik zal meteen zeggen dat ik beide games goed vind. Halo 3 is lekkere pick up and play maar hard to master. Gears of War is online meteen hard to master.

Ik hoorde punten als : " Halo 3 is beter want online is er minder lag, er is meer balans en de community is groter" Tja ik vind zelf dat je niet aan de community alleen de kracht van een spel kan afleiden. Gears of War is naar mijn mening nog veel meer als Halo 3 gericht op samenwerken.

Halo 3 zou geen goed verhaal hebben, maar het verhaal is wel goed het bouwt verder op deel 1 & 2 en het is ook nog eens zo dat je er nog dingen over kan nalezen ik vind dat alleen maar goed. Het verhaal van Gears of War is een stuk dunner.

Toch vind ik Gears of War online beter dan Halo 3, en das dan mijn mening ik vind Halo 3 toch iets te oppervlakkig spelen en Gears of War vind ik realistischer van gameplay en ook de muziek etc. Ik ben sowiso altijd al loyaal geweest aan EPIC sinds Unreal en UT99

Ik heb beide games in huis maar ik vind dat Gears of War over het algemeen terecht hogere cijfers krijgt dan Halo 3, mijn vraag is wat jullie hiervan vinden.

laat de discussie beginnen !