Deze spel gaf me echt kippenvel echt mooie graphics ook de personages

vindt ik er tof uitzien maar dat is niet alles.. Deze spel heb ik ook gespeeld

via xbox live het is wel wat moeilijker dan de single player maar zeker de moeite waard alleen de multiplayer is echt een uitdaging maar volhouden in de multiplayer doe ik niet echt want in de kortste keren wordt je onthoofd en dat overkwam me al vijf keer ghaha was wel lachen.. ook heb ik gears of war met splitscreen gespeeld met m'n oudere broer dat is ook wel cool alleen hou wel rekening dat je een 2e controler moet hebben om deze speelmodus te spelen..

..De eerste previeuws..

Het overtrof me echt toen ik de eerste plaatjes zag ik dacht: "Deze spel moet ik echt n keer spelen" toen de spel nog niet uit was kon ik niet wachten.. Toen m'n zus de xbox360 paket ging kopen met gears of war ging ik het spel voor t eerst spelen ik was de besturing niet gewend en wist ik nog niet wat "duck" was of achter de muur verschuilen was maar na een paar keer hadt ik t achter de hand en speelde ik het spel in een paar dagen bijna uit alleen bij de eindbaas kwam ik niet verder dan de gun..

..De cijfer voor de game..

Als ik het spel een cijfer mag geven dan geef ik het een 13,5 de minpunten die ken ik niet echt vinden alleen vindt ik wel dat op het eind meer schuilpleken moest zijn en meer licht maar verders is het spel oké.. Qua verhaal vindt ik t een mooi verzonen verhaal ook de creatures waar ik tegen moest vechen zagen er leuk uit ook vindt ik de personages er topie uit zien het doet me een beetje denken aan Quake..

.Ga je er een site over maken..

Ja zeker ga ik er een site over maken ik laat t jullie gears of wars fans

wel weten..

..Ga je xbox360 zelf ook kopen..

Als ik de geld er voor heb ga ik hem zeker halen en dan niet te vergeten

met het spel gears of war..