Captain Ginyu: Hij is de sterker leider van het team genaamd Ginyu force en hij is niet te sterk als Freeza, maar hij kan in het lichaam van Goku kruipen en daarmee wordt hij, sterker dan ooit. Ik heb hem echt sterker gedaan met het updaten van z'n status en power level die hij het kan krijgen. Ik moest nog effe wachten voor andere leden om andere missie te verslaan, het is zeer belangrijk omdat te kunnen halen Dus effe wachten captain Ginyu.

Recoom: Hij is een van de stomste en slome lid van het team, ik hem met hem gespeeld en had best moeite met z'n aanvallen en controle gehad. Hij was echt waardeloos onder mijn ogen. Ik heb paar missies gedaan en heb sommige vele keer opnieuw moeten doen voor de rank ter waarde van S++ en heb gehaald. Hij is wat sterker geworden met status update en kon alles aan. Hij moest ook wachten zoals captain Ginyu ik hoef niet zo Weel te vertellen erover, want hij moet ook geduld hebben om te vechten.

Burter: Hij is de snelste van allemaal, het lijkt alsof hij een athleet is. Misschien is hij ook een athleet, maar hij vocht tegen Vegeta met Jeice en Vegeta had moeite even hem met Jeice. Ik heb ook wat missions met hem uitgespeeld en ik heb hem ook sterker gemaakt met het updaten van z'n status en hij is sterker en sneller dan mijn favoriete vechter genaamd future Trunks (zonder zwaard), maar ik kan niet zo makkelijker vechten als Trunks. Ik zou het zeggen dat hij mijn vierde vechter gaat worden met future Trunks (zonder zwaard), Zarbon en teen Gohan (super saiyan 2).

Jeice: Jeice is een knappe en serieuse vechter van het team, maar als ik et nog goed weet dat Bulma eens verlieft op hem geweest of was het Zarbon in het anime natuurlijk. Hij is ook sterker geworden met het updaten van z'n status en kan dit ook zeggen hij is net zo sterk als Burter, maar langzamer. Ik heb ook paar missies volbracht met hem, maar niet 100% want moet nog wat gebeuren die kunnen jullie het zien op het verhaal van Recoom en Ginyu. Okay nu ga ik verder met de laatste lid van het team...

Guldo: Hij is de kleinste van het team en kan niet vechten, wat hij allemaal doet is stammen met time stop breath in. Dat deed hij tegen Vegeta, Krillin en Gohan om ze zich zelf en verplaatsen en verstoppen kom op zeg dat is toch geen gevecht Guldo. Z'n ultieme aanval is wel een vecht techniek. Hij verlamt z'n tegenstanders en gooit een boom stam met punt er aan, kijk dat is een aanval. Hij is wat sterker gemaakt, maar die ultieme aanval s niet sterk tegen sommige vijanden hebben minder effect. Z'n status is bemachtigt, maar hij is langzamer en niet zo sterker als zijn mede team leden. Guldo heeft het uit eindelijk de team gevecht tegen Freeza geactiveerd en kan allemaal mee vechten tegen Freeza en ik koos gelijk.

Burter: Ik heb met hem Freeza verslagen en had een rank van S++ knap of niet. Ik heb ook ondertussen een wens draak genaamd Parunga opgeroepen om wat drie wensen te doen en heb meteen Planet (vecht arena), Glacius (ook een vecht arena) en een aanval voor super Janemba unlocked.

Lord Frieza: Het sommige gevechten met hem waren echt wel makkelijk, maar ook natuurlijk waar het ook met difficulty hard en ultimate stond. Ik kon ze allemaal winnen en heb ook veel update met hem gedaan. Over zijn transformatie is niet makkelijk, want namelijk hij moet per transformatie naar transformatie gebruiken. Hij kan niet direct transformatie gebruiken die je het wilt net als andere Dragonball Z games. Ik moest tegen Piccolo en Nail vechten met mission wat je moet doen voor meer succes te hebben en ik had ze bijna allemaal gedaan, maar die laatste niet gelukt. Met lord Frieza heb ik vier knikkers in z'n levensmeter...

Android 16: Android 16 is alleen maar geprogrammeerd om Goku te verslaan en daarom zegt hij elke keer de naam van Goku, maar hij is niet zo sterk tegen alle andere tegenstanders die hij moet vechten. Ik heb wel alle missie volbracht niet allemaal natuurlijk. Met die ene gevecht had ik echt zwaar en was ik echt pissed off, ik zat elke keer te vloeken en moest met Android 16 en Trunks (fighting teen ) tegen Dabura en Majin boo vechten. Die heb na 110de poging gewonnen en heb met hem ook vier knikkers op z'n levensmeter. Ik heb een manier gevonden hoe je die ene gevecht kon winnen met Trunk (fighting teen) en Android 16, je moet eerst net goed Dabura verzwakken met Trunks (fighting teen3) en vervolgens swichen met Android 16 en dan kan je lekker Dabura verslaan. Dan moet je tegen Majin boo vechten en hem vezwakken tot meter van raging soul bijna op raakt dan switchen met Trunks (fighting teen) en probeer Majin boo te verslaan... Zo had ik hem eindelijk gewonnen.

Android 17: Hij was de laatste man die ik mijn event van drie uren moest eindigen, want het was al tijd. Want het was al 21:00 en kon niet meer verder spelen. Ik heb met hem echt goed gevochten tegen z'n tegenstanders die hij tegen kon komen. Hij is snel en sterk, net als z'n zusje android 18 (daar begin ik volgende weekend mee op mijn derde dag van mijn gaming marathon), maar hij vecht altijd tegen Goku, Piccolo, Trunks en Cell die waren de vijanden die hij echt had natuurlijk. Da's was niet alleen, hij vocht ook tegen lord Frieza natuurlijk. Ik heb alles met hem gewonnen. Ik moet de volgende weeked met Android 18 op het plateu komen dat zij met zijn broer Android 17 gaat vechten tegen z'n vijanden dan heb ik ook met hem 100% volgens mij (ik weet het niet zeker van). Ik heb met hem ook vier knikkers op z'n levensmeter dat was alles wat ik kon doen vandaag op mijn tweede dag van mijn gaming marathon met de "Dragonball Z raging blast 2" game op mijn 360... Okay tot de volgende Gaming marathon and game on!!!