Het is heel lang geleden dat ik een game heb uitgespeeld, dan speel ik ook wel vaak games die niet uit te spelen zijn (Minecraft, Guild Wars 2, Anno 1404). Ik heb zojuist Far Cry 3 uitgespeeld, en het is voor het eerst sinds zeer lange tijd dat ik het heel erg jammer vind dat ik een game heb uitgespeeld. Ik start hem zelfs nog iedere dag op om wat dichter bij de 100% te komen!

De laatste game die ik heb uitgespeeld is denk ik Assassins Creed II, en wouw ook dat was een enorm vet avontuur. Daarna kwam bijvoorbeeld Fallout New Vegas. Enorm vette game, heel veel uur in zitten en me gruwelijk mee vermaakt. Toen bedacht ik me dat ik hem nog officieel moest uitspelen, maar daar moest ik nog zo veel voor doen totdat dat uberhaupt kon dat ik het maar heb laten gaan. Dan heb je de game skyrim.. ruim 20 uur in zitten nooit uitgespeeld, die game is gewoon te groot (ik denk dat wel meer mensen dat hebben)

Ook heb je natuurlijk normale games die je eigenlijk wel hoort uit te spelen, een assassins creed III bijvoorbeeld. Maar dan raak ik op de helft toch weer verveeld en ga een andere game doen. Zelfde had ik met GTA V helaas. Borderlands 2 wil ik graag verder spelen, maar niet alleen en laten mn vrienden daar nou geen zin in hebben.

Ik was door dit helemaal vergeten hoe het was om een game met verhaal te finishen. Het was een goed gevoel, nee is nog steeds een goed gevoel, en ik hoop dat dit gevoel weer veel vaker terug gaat komen.