Gamers van nu:

Ik ben nu 17 jaar en game nog steeds en dat belijf ik nog wel een tijdje doen.         Maar als ik denk aan de gamers van nu denk ik aan gamers die alleen maar Minecraft spelen of gamers die een game kopen voor de multiplayer. Ik zeg niet dat dit bij iedereen is maar bij veel mensen is dat wel zo. Het is wel soms erg jammer dat mensen niet meer de singelplayer spelen of no live minecraft spelen. Ik als gamer speel natuurlijk ook de games van nu. Maar ik speel niet alleen maar 1 game ik heb het natuurlijk ook niet alleen over de mensen die alleen maar minecraft spelen dag en nacht. Ik heb het ook over de mensen die alleen maar fifa spelen ik heb niks tegen die mensen die dat dan wel doen maar ik denk waarom speel je niet een andere soort spel. Ik speel ook minecraft maar niet dag in dag uit ik heb zelf nog 2 broertjes en die spelen meestal alleen maar minecraft (dankzij mij zucht) zij spelen ook minecraft dag in dag uit en dan denk ik zijn dit dan gamers van nu?? kijk dat je dit spel wilt uit spelen  oke maar dat je steeds wilt mine om diamonds te vinden dag en nacht dan denk ik waarom. ik zeik nu minecraft en de no live gamers af maar ja er is wel weer voordeel van dat ze steeds 1 spel spelen ze weten er van alles van af.

 

En dan heb je nog de gamers die alleen de game kopen voor de multiplayer zoals call of duty black ops bijvoorbeeld nogmaals dit geld niet voor iedereen maar ik hoor meestal ja ik ga black ops kopen omdat ik dan online kan spelen met vrienden zodat ik met hun tegen zombie vechten dan denk ik waarom hebben ze dan de singelplayer dan gemaakt de multiplayer zie ik als toevoeging  een leuk extratje voor de game ik vind als game koopt met minstens een paar misiie's doen zo dat je klein beetje weet waar de game over gaat. Het is zo zonde als je de game koopt alleen voor multiplayer die mensen hebben hard aan story line gewerkt en dan ga alleen de multiplayer spelen zucht..

 

En je hebt nog de gamers van op hun telefoon app gaan downloaden en uren er achter gaan spelen hier ga ik niet eens uitgebreid over hebben ik vind doe dit in momenten dat er geen game concols.

 

 

Ik ben klaar met de eerste deel van Gamers van nu en Gamers van vroeger. ik zeik nu wel veel. Maar denk er eens over na of je mensen kent die alleen maar minecraft spelen of die alleen black ops kopen voor de zombie's. Denk goed eerste over na  ik weet het ik zeik veel maar ja zo zie ik het nu eenmaal zo.

 

mvg

gamerXL

window.parent.CKEDITOR._["contentDomReadyDocumentPage0Body"]( window );