UPDATE zondag  21 oktober

ik heb de server offline gehaald. Ik ga voorlopig niet meer hosten, dat betekend dat als jullie verder willen op de server, iemand anders moet gaan hosten. Als je wilt hosten, dan kan ik je via wetransfer alle files sturen en hoef je in principe alleen op start te drukken om de server op te starten. Mits je natuurlijk de juiste poorten in je router hebt open staan.

 

GamerNL Minecraft Server staat Online!

 

\Vooralsnog heb ik geen whitelist ingesteld, dat betekent dat iedereen die verbonden is met minecraft.net kan inloggen!

Server Adress: 

gamerdotnl.co.cc
(Server Version 1.3.2)

Server settings:

Survival mode
PVP disabled
Difficulty 2 (medium)
Max players: 15

Bezienswaardigheden in de server:

Idee: als jullie iets gebouwd hebben, graag even coordinaten posten als comment op het artikel, dan kan ik dit bijwerken en kunnen nieuwe mensen zich makkelijk navigeren naar alle gebouwde dingen. Een soort Tourist Guide!


Leef je uit, als er wijzigingen zijn in de server zal ik dat aangeven in deze weblog. Ook eventuele downtime zal ik hier updaten of aankondigen.

UPDATE 8-10-2012 22:23

De server is nu Bukkit. Anti cheat en anti griefing mods geinstalleerd. Als het goed is voorlopig geen downtime voorlopig. Welkom message en /rules updated.