Als eerste wil ik even aangeven dat ik helemaal kapot ben, als je naar de tijd van het artikel kijkt dan zul je het wel begrijpen. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn eigen site. En zojuist heb ik de langste review van mijn leven geschreven waarmee Gamemind eindelijk zo goed als af is! Alleen nog maar de grote spellingscorrectie en een paar kleine layout dingen. En daarmee is het eindelijk ook weer online, eindelijk...

Terug naar waar het om draait! De regels zijn hetzelfde als de vorige editie, maak je maar geen zorgen. Je kiest tien titels die uit het jaar 2012 komen, dit blijkt voor sommigen zelfs nog een opgave, en dat is het ook wel begrijpelijk met al die verschuivingen! Meer wordt er niet gevraagd van je gevraagd, nummers ervoor zijn wel handig. Normaal maak ik aan het einde van de maand de top 10 bekend. Dit is inclusief de uitslag van de vorige maand, zo ontstaat er een beter geheel en daarmee een betere top 10. Deze keer is dat niet het einde van de maand maar 15 November. Kort daarna komt een nieuwe stemronde en die zal wel weer normaal lopen qua tijd.

Zijn er games uit je rijtje gevallen of staan er verrassingen in je nieuwe lijst? Weet je het nog niet helemaal zeker neem de tijd! Je kunt het tot 15 november altijd weer aanpassen.

Voor de nieuwe mensen nog even de puntentelling. De nummer 1 krijgt 10 punten en dat loop steeds met 1 af. Zo komen andere games ook wat hoger als ze vaak genoemd worden.

Uitslag vorige editie:

http://www.gamemind.nl/uploads/Top10Community.docx