De eerste week

Voor de eerste week heb ik al artikelen gemaakt. Want je kunt natuurlijk niet een lege site openen. Wat is er vanaf morgen dan te lezen? We beginnen met een artikel genaamd 'Het begin van een visie' in de categorie gamevisie, hoe kan het ook anders.

Het tweede artikel heet 'Het ontstaan van een cultuur' die in de Gamehistory categorie zit. In dit artikel kijken we naar de eerste game ooit. We gaan daarvoor ver terug in de tijd, naar de Tweede Wereld Oorlog.

En het derde artikel is de Special van de komende periode waar we naar Game muziek gaan kijken en voornamelijk luisteren.

InGame

Eigenlijk had het al op de site moeten staan, maar de techniek werkt niet mee. Dus helaas nog niet bij de opening. InGame houdt in dat we de game al spelende wijs bekijken en daarbij van commentaar voorzien. Dit zullen lange sessies gameplay zijn.

Wat was het probleem dan? Het opnemen bleek slecht te werken, na een capture device te hebben aangeschaft voor de Xbox 360 bleek het om zeer slechte kwaliteit te gaan (beeld). Toen de PC capturen ging goed, alleen de bestanden waren immens groot zo'n 50gb. Ik heb de settings wat terug geschroefd en het waren nog steeds vrij grote bestanden. De bestanden moeten worden omgezet naar mp4. Dat kost erg veel tijd. Daarna bewerk ik het nog wat in een Videoprogramma, wat ook weer veel tijd kost. Al met al ben je zo weer dagen verder. En als piek op de kerstboom werkt de mic met een ruis (al een nieuwe besteld). Soms zit het mee en blijkbaar vaak tegen.

Morgen

Maar ik laat me niet uit het veld slaan. Morgen is daarom ook de opening. Dus woensdag 21-12-11. Ondertussen blijf ik de site gewoon verbeteren.

Bedankt

Ook wil ik alle mensen nog even bedanken die met me mee gedacht hebben, en sommigen hebben zelfs de site getest. Mijn dank is groot. Ik hoop dat ik jullie er een hoop voor terug kan geven. Nogmaals bedankt!

http://www.gamemind.nl