Een van de grootste titels die dit jaar is verschenen in de schappen is natuurlijk Battlefield 3. Sinds de aankondiging van deze game kan ik er al niet meer op wachten. Speciaal mijn computer geupgrade zodat hij deze game op het volle vermogen kan draaien. Het volgende wat me te wachten stond was wachten tot 26 oktober 2011.

Al die maanden wachten was de moeite waard. De graphics zijn adembenemend en haarfijn. Maar het aller belangrijkste is dat de game online nog net zo goed is als altijd. Ik heb meer dan 100 uur Battlefield Vietnam, 1942, 1943, 2, Bad company gespeeld. En de multiplayer blijft in een woord: Geweldig. De enorme scala aan wapens en voertuigen in combinatie met een heerlijk geluid. Is een garantie voor urenlang gameplezier. En het derde deel in de serie is mede door zijn geweldige graphics en verslavende multiplayer voor mij de 'Game of the Year'

 

Arthur