Na gebeld te hebben naar 12Game.com kreeg ik het antwoord dat er een enorme leveringsfout is bij de Far Cry 3 Insane Edition. Alle exemplaren uit Nederland zijn naar België verzonden!

Na aardig wat webshops te hebben gebeld ben ik toch echt tot de conclusie gekomen dat het onmogelijk is om de Far Cry 3 Insane Edition te krijgen in Nederland voor de PC. Vanmiddag ga ik Ubi bellen, maar die zijn pas vanaf 12:00 open...

 

Heb je deze versie al wel besteld? Neem contact op met jouw webshop en vraag of ze hem kunnen leveren, zo niet zul je hem helaas toch echt moeten annuleren. Ik ga toch nog even vragen bij Ubi, al ben ik niet van plan 60,- voor een Insane edition te betaling ipv 48,- ....

 

UPDATE:

Ik heb zojuist gebeld met GameMania, en zij hebben de game WEL op voorraad! Helaas nemen ze geen bestellingen meer aan omdat ze er dan te weinig hebben.