De Recon Class

Tja, waar moet ik beginnen?  Ik zal eerst maar eens beginnen over het begin van de Recon Class zelf. Je begint simpel met een SVD en een MK11 MOD 0, beide semi-automatische sniper rifle's. Op het begin is het lachen en irritant tegelijkertijd. Ik bedoel, je zit daar 10 schoten te lossen om een enemy dood te krijgen met een 7x scope.. Dat zag ik dus niet zitten, en begon met een General wapen(wapen in alle kits) totdat ik de SV98 kreeg.

Daarna kwam pas de echte actie, blij en opgelucht ging ik naar de eerste beste Damavand Peak Rush map, eventjes in de bergen liggen totdat er een prooi met een glinsterende scope in de verte langskomt. De eerste schoten waren even wennen, maar toen ik eenmaal de smaak te pakken had, was ik niet meer te stoppen. De ene headshot na de andere. 

 

L96(A1) & (Barett)M89B

Daarna, met de B2K DLC, eindelijk had ik de L96 uitgespeeld. Daarmee was ik tot rond de 86 kills gekomen waarvan 68 een headshot was, maar dat was van korte duur, want eindelijk had ik de M98B uitgespeeld, het wapen waardoor ik zovaak werd gekilled, ik had hem eindelijk! Ik was blij, en niet zomaar, want dit is een van de beste sniper-rifles uit BF3. 

Ik wist het nog, meteen de eerste 12 kills waren headshots en etc. Wat een beest van een wapen is de M98B..

Totdat.. Ik de 12x scope en de bipod had vrijgespeeld! Dat was voor mij hét signaal om van verre afstanden te gaan snipen. 

 

Marksman 735m!

Na heel wat oefeningen in de Noshahr Canals ( op het schip) om +300m headshots te krijgen had ik er een paar, ik wou die +500m headshots maken!!

Dus... ging ik Operation Firestorm kiezen vanwege zijn verre afstanden en dus ook ideaal voor snipers! Na vele en vele uren samen te spelen met een vriend van mij had ik dus mijn eerste +500m headshot! Ik was blij, maar dat was van korte duur, mijn vriend kwam niet zo heel veel later aan : ''Ik heb +600m marksman! ;D ;D''

En dan eindelijk na al die uren in een berg en sniper gevonden die zo vriendelijk stil bleef zitten, EINDELIJK 735m marksman! 

Niet veel later waren er ook zeker kills vanaf de 1000m maar dat waren helaas geen headshots maar normale kills.. ;(

 

MAV (Micro Air Vehicle)

Ja je kent ze wel, je hoort een irritante gezoem en niet veel later wordt je gekilled door een klein rot vliegend rot apparaat. En niet heel veel later opnieuw! Allemaal door de MAV! Het maakt spelers gek!

Totdat.... Ik het zelf ging gebruiken! De eerste keren was het erg moeilijk om dat ding te besturen, maar na lange tijd kon ik er eens eindelijk kills mee gaan maken! Het blijft moeilijk, maar kortgezegd erg grappig om er kills mee te maken! Heb al een rechter dogtag momenteel staan van de MAV.

Ook kun je er (zoals vele al kennen) met de MAV op onbereikbare plekken komen! Dat heeft mij zoveel deaths bespaart en het is grappig! Mensen die weten niet waar de sniper is en dan opnieuw spawnen naar de zelfde plek om opnieuw gekilled te gaan worden is gewoon echt te grappig om te zien. 

Jammer dat deze glitch weg gaat in de volgende fix.

 

Tja, dat was het weer voor eventjes. Ik hoop dat jullie mijn blog met plezier hebben gelezen.