[dit is een kopie van mijn reactie op de review die waarschijnlijk niet veel meer word gelezen want de laatste post was vorig jaar]

beetje laat maar ik heb het spel dan ook net :P

ten eerste moet ik zeggen dat ik het spel best mooi vind maar om het nou meteen een 9 of 10 te geven...?

ik geef er een flinke 7 voor!

en ik vind dan ook dat dit spel best wat meer minpunten heeft dan de meeste eraan plakken...

oa:

- tijdens het vechten moet je continue op je cursor letten en heb je gewoon niet de kans om naar het vechten zelf te kijken.

- verder vind ik het wat overdreven dat je bijna voor elke situatie een potion of zo nodig hebt. beetje belachelijk want zo ben je de hele tijd maar aan het zoeken naar ingredienten.

- en dan heb je ook nog het ontzettend irritante gedoe dat je rugzak zo snel vol zit. waardoor dat voorgaande verzamelen een echte hel is. en dan praat ik nog niet eens over hoe je nou een beetje handiger aan geld komt om die smerig dure boeken te kopen die je toch echt moet hebben gelezen.

- en dan natuurlijk dat f...ing gedonder met die saves elke keer maakt ie een nieuwe save!!! na een paar dagen spelen had ik al meer dan 1 gig aan saves!

laat in ieder geval dan de quicksave gewoon 1 save zijn. en je kunt ook al niet een naam aan een save geven???????

klinkt erg negatief allemaal :D maar ik vind het maar raar dat er zo weinig mensen zijn dit dit niet hebben ondervonden.

najah, ik ga toch maar verder spelen nu want verslavend is het toch wel ;)