Reacties

Op de vorige blog kwamen er enthousiaste reacties. Jullie waren volgens mij allemaal blij dat ik dit initiatief nam, want de community lag op dat moment te sterven. Naast reacties van de members, kregen we ook aandacht van redacteuren, waaronder Marcel Vroegrijk. Hij schreef de volgende reactie:

''Ik heb je twee reacties waarin je deze lap tekst plaatst verwijderd. Niet schrikken, ik ga je niet bannen ;) Ik vind het een leuk initiatief, maar wil vragen dat je eerst even met ons overlegt.

In de huidige vorm komt het namelijk nogal spammerig over, dat terwijl de achterliggende gedachte eerder het tegenovergestelde behelst. Waarschijnlijk kunnen we elkaar door het even officieel te laten verlopen veel meer van dienst zijn. Stuur even een mailtje naar me (marcel@gamer.nl), dan kijken we even wat er allemaal mogelijk is.''

Uiteindelijk heb ik naar Marcel gemaild. Op 24 februari kreeg ik een mail terug dat hij er over na aan het denken was, en snel terug zal mailen. Ondertussen konden wel ideeën opsturen, dus ik riep hulp in van de members voor ideeën. Deze kozen er echter voor om te wachten totdat Marcel duidelijk had gemaakt wat wel en niet mogelijk was. Helaas heb ik daarna nooit meer een mail gehad.


GTA V

Omdat ik -Stealth95NL- een grote GTA fan ben, bedacht ik dat het leuk was om een blog te schrijven met de nieuwste GTA geruchten. Nadat ik dat gedaan had, wilde ik meer. Ik besloot om alle geruchten die ik kon vinden, op chronologische volgorde in een artikel te zetten.

Na een tijdje (8 mei), kreeg ik via een PM op Gamer.nl een bericht van Thomas Picauly met als onderwerp GTA V. In dat bericht stond het volgende:

''He Stealth95NL,

ik zal me even voorstellen: ik ben Thomas en ik schrijf voor Gamer.NL. Ik ben van plan om iets over de geruchten over GTA V te gaan schrijven, zeg maar een update, en zodoende kwam ik bij jouw blogs terecht.

Ik denk dat ik niets verkeerds zeg als ik zeg dat jij een grote GTA-fan bent. Het zou me leuk lijken om wat van jouw kennis een rol te laten spelen in het artikel.

Dus als je interesse hebt, stuur me even een berichtje en dan kunnen we misschien wat leuks verzinnen!

Gr,

Thomas''

Kijk, dat is leuk, als een community member een kans krijgt om samen te werken met een echte redactiemember. Uiteindelijk was na veel PM's en email's dit artikel het resultaat.

En nu?

Het was een leuke kans voor mij, maar nu jullie. De community heeft in de afgelopen maanden minstens 4 hartaanvallen gehad en het nauwelijks overleeft. Door het artikel hebben we al meer 'schrijvers' getrokken, wat natuurlijk fijn is, maar de vraag van 22 februari blijft hetzelfde, hoe voorkomen we dat het 5e hartaanval fataal wordt?