Ik heb heel erg veel uurtjes plezier beleefd aan mijn import versie van rockband, maar ik kon helaas in de US store geen DLC halen, aangezien ik een Master- en geen Visa- card heb. Maakt niet uit, dacht ik, ik wacht wel tot de Europese DLC online staat en ga daarmee aan de slag. Zo gezegd zo gedaan, zojuist alles gekocht wat ik ook maar enigzins ken, of wat me leuk leek om te spelen. Maar wat gebeurt er tot mijn grote verbazing. De nummers die ik gedownload heb verschijnen niet op mijn playlist, de DLC is namelijk regio-locked. Iets wat ze wat mij betreft met GROTE VETTE LETTERS op de playstation store er even bij mogen zetten want ik denk dat er hier ongeveer evenveel import versies in omloop zijn als "officiele" europese, en als je zo lekker je winkelwagentje hebt gevuld dan tikt het toch aardig aan. Ik weet nu al dat ik kan fluiten naar mijn geld.

Voor mij is dit een reden om nog eens na te denken over het importeren van spellen waar de kans groot is dat DLC het spel lang leuk moet houden. U bent gewaarschuwd