Hetgeen wat gelijk opvalt, is de huisstijl. De kleuren, die ook terug te vinden zijn in de logo van Gamer, komen beter naar voren. Ook oogt de site wat professioneler. Het ziet er erg high-tech uit, en dat is natuurlijk alleen maar positief voor een game-site.

Het is ook duidelijk dat er wat meer aandacht aan de community geschonken wordt. Zo is het  posten van artikelen veel makkelijker, en vooral tóegankelijker geworden. Toen vroeg niemand ook maar iets wist van de community-gedeelte, wordt deze door de toegankelijkheid vaker bekeken, en dat is alleen maar positief. Want zeg nou zelf, als je een artikel schrijft, is het toch wel fijn dat velen dit lezen, en dat je er reacties op krijgt?

Maar een site moet ook vooral fijn zijn. Met fijn bedoel ik; overzichtelijk en goed navigeerbaar. Of de nieuwe versie dat is? Moeilijk over te oordelen. Eerlijk is eerlijk, ik snap er op het moment niet veel van, maar ik denk dat naarmate we allemaal beginnen te wennen aan de nieuwe versie, we het allemaal ook veel gemakkelijker gaan vinden.