We zijn echt een flinke tijd bezig geweest met de nieuwe website, dus het is voor ons een verademing dat we het na al die tijd aan iedereen kunnen laten zien. Positieve en negatieve kritiek is natuurlijk altijd welkom, maar geef jezelf even tijd om aan het nieuwe design te wennen. Uiteindelijk zul je merken dat het op deze manier veel overzichtelijker is dan de oude website.

Eerlijk is eerlijk: ik heb zelf weinig te maken gehad met de nieuwe website. Ik ben de afgelopen maanden vooral druk bezig geweest met de website vullen met content, samen met de redactie natuurlijk, en dan ligt er binnenkort ook nog eens een nieuwe Gamer Magazine op de plank die gevuld moest worden. Alle credits gaan dus ook naar mijn gewaardeerde collega’s Youri, Arjen en Joost.

Eén van de tofste dingen aan de nieuwe website vind ik het community-aspect. Iedereen heeft nu heel overzichtelijk zijn of haar eigen blog, waar recensies en persoonlijke (game-)verhalen geplaatst kunnen worden. Dit geeft iedereen de kans om elkaar wat beter te leren kennen en ons als redactie ook om wat meer interactie met jullie te hebben. Ik zal dan ook vaak blogs van jullie lezen en er op reageren!

Hopelijk beleven jullie net zoveel plezier aan de nieuwe Gamer.nl als wij. Inmiddels bestaan we al tien jaar. Ik zeg: op naar de volgende tien!