Ladies and Gentlemen, ik zal er niet omheen draaien. ongeveer 95% van alle mensen die  lid zijn van deze website hebben meer games tot hun beschikken. Om maar even een paar voorbeelden te noemen. Zelf heb ik geen Battlefield of Call Of Duty (geen enkele).

Nu hoor ik je vragen: Heeft hij geen smaak, geen leven of geen geld? Het laatste, ik mag dan 15 jaar zijn, maar ik heb nog steeds geen baan. Zo heb ik weel een folderwijk gehad, maar na 3 weken was ik al ontslagen (@#$^ crisis). Dus er is voor mij niet genoeg geld om alle laatste games in mijn kast te hebben.

Nu zeg ik niet dat ik niet van gamen hou, ik heb er simpelweg geen geld voor. Modern Warfare 3, geweldige game. Maar ja, hij draait niet op mijn computertje. Wel is voor mij de aankoop van het jaar Skyrim. Op school kwamen iedereen al aanzetten met hun 'onehanded skill op 37' en dat ze twijfelde tussen 'de Stormcloaks en die andere'.

Ik ben door hun enigzins overgehaald om hem te kopen, daarom is Skyrim voor mij de game van het jaar. Het liefs had ik de hele kast vol staan/

Maar ja, dat kan nou eenmaal niet.

Gelukkig heb je dan nog dat soort vrienden waarmee je een avondje gaat gamen, door hun ben ik ietsjes beter geworden in het shootergenre. Ik dank hun hier allemaal voor. Lach me A.U.B niet uit voor dit, het is nou eenmaal zo.