Ik kijk om me heen terwijl ik het gewicht van de SKS in mijn handen voel, eerst maar eens de MAV de lucht in krijgen om mijn zo mijn team te laten weten waar de vijand is.Maar ineens duikt er een andere recon op, een paar meter bij mij vandaan, hem neerschieten is makkelijker omdat er toch al een silencer op zit.

                                                                                                                                      Ik ren naar de Mcom om deze op te blazen, de vijand let toch niet op mij aangezien ze niet weten dat ik er ben denk ik.                                                                          Maar ik maak de zin nog niet af of de recon van daarnet staat voor mijn neus, langzaam richt ik de SKS op hem, ik ben een stuk sneller omdat ik de ironsight gebruik.                                                                                                                         2 kogels schieten raazendsnel door zijn hoofd, ik kan opgelucht ademhalen, het is voorbij.

Ik zet de spawn beacon bijna naast de Mcom neer, maar uit het zicht van de vijand.                                                                                                               Opgelucht haal ik adem, de Mcom is ontplaft, nu op naar de volgende.

 

Met dit bovenstaande verhaaltje wil ik laten zien dat je als recon toch een groot verschil kunt maken bij rush, het maakt niet uit dat iedereen zegt dat je recon moet gebruiken zoals het bedoeld is, dit werkt wel.

Maar waarom dan de naam recon-ninja?

Deze recon gebruikt een SKS een wapen dat met de ironsight, foregrip en een silencer kan doden op bijna alle afstanden(niet extreeme afstanden dus) en van dichtbij een dodelijk is met zijn mes en zijn sidearm naar keuze.

Ook gebruikt hij een Spawn beacon om uit het niets op te duiken en kan hij de MAV gebruiken als een soort shuriken(werpster), hiermee bedoel ik de raodkills met de MAV.

Ik heb dit verhaal geschreven voor iedereen die denkt dat de recon in Battlefield 3 compleet nutteloos is bij (squad)rush en team(of squad)deathmatch, hij is dus niet nutteloos kan je team naar de overwinning leiden.

SKS gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=QPbIK9Zxu0M

(Dit artikel staat los van de BF3 guide die ik gisteren schreef)