Ik ben eerlijk, ik heb vanmiddag uren lang gegoogled en op f5 gedrukt op verschillende websites. Via Xboxworld.nl kwam ik uiteindelijk bij Eurogamer.net en daar heb ik van 16.00 tot 18.00 gekeken. Uiteindelijk kon ik dan een key vinden om te merken dat er 10 minuten later al geen enkele key meer besschikbaar was van de ( 20.000!). Spel gedownload, game opgestart en testen maar...........

De eerste indruk was goed, nieuwe wapens, nieuwe levels en de stem van Jack Bauer die je vertelt dat er air recon is. Je begint netzoals bij COD 4 online met wapens zonder perks en je wordt al snel gedwongen om goed gebruik te maken van de radar. In vele opzichten lijkt het allemaal op COD 4, de feeling van de wapens, de graphix en het rpg achtige level up systeem.

maar hoe leuk is dit nog? Ik heb COD 4 online kapot gespeeld, voor mij online de meest gespeelde game. Een maand of twee heb ik soms dagelijks dit spel gedaan. Ik heb de expansion ook nog kapot gespeeld en Cod 5 is zoveel van hetzelfde. De levels zijn anders maar het seen it been there gehalte is te hoog.

komende tot, de conclusie dat het spel niet slecht is. Alles is prima in orde op basis van de béta, maar het spel kan naar mijn mening al niet meer zijn kop boven het maisveld uitsteken. Ik weet dat ik er geen 60 euro voor over heb om op het multiplayer vlak verder te gaan van COD 4. Het is een lekkere tijd doder tot Fable 2 maar ik ga liever voor Gears of War 2/ Shaun/ of Banjo Kazooi als er een 60 euro koop wordt gedaan.

COD 5 nog even naar kopjes......

Graphix: Zelfde als COD 4, erg netjes een 9

Gameplay: Zelfde als COD 4, ook netjes en verslavend een 9

Muziek: Goede sfeer, leuk dat Jack Bauer de stemmen verzorgt, een 9

Originaliteit: Ondanks de nieuwe levels is het teveel leentje buur bij COD4, het voelt soms ook wel aan als een expansion van deel 4. Jammer! en met alle topgames die er komen daarom al geen 60 euro waard.

Eind oordeel: Een 8.....