Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal houden, maar je kan het het beste lezen. Door er een grote poll tussendoor te stoppen hield de website het aardig geheim, maar het is nu dus best wel bekend. Maar toch zie ik er weinig video's over, dus ik dacht laat ik het nieuws nog maar wat verder verspreiden!

De link: http://www.computerandvideogames.com/347444/e3-2012-games-call-of-duty-black-ops-2/?page=2#top_banner

Syndicate's video: http://www.youtube.com/watch?v=29XEGjJmW_w

Er is ook nog een pagina 1, maar dat weten jullie waarschijnlijk allemaal al, aangezien dit van voor de E3 nog is. Ik denk dat het best wel epic is, en kreeg kriebels. Treyarch brengt wel degelijk een heleboel vernieuwingen die Infinity Ward verzuimde! Dit maakt de campaign ook gewoon leuker, en Zombies lijkt ook gewoon beter te worden dan ooit! Het belangrijkste is dat het verhaal nu echt een campaign wordt met Zombies. 

Voor je je de waarheid afvraagt hiervan, één van de 'techguys' achter zombies had de link naar de pagina getweet, dus volgens mij bevestigt dat min of meer de informatie? Wat denken jullie hiervan?