Er is geen betere manier om thuis te komen. File hier, ongeluk daar, ontzettend harde regen en natuurlijk veel andere dagelijkse irritaties. Deze dag leek zelfs nog erger te gaan worden dan normaal, tot ik zag dat er een pakketje was gekomen op mijn naam. Natuurlijk wist ik dat GTA vandaag uitkwam, maar dat hij al zo snel binnen was had ik niet verwacht!

Gisteren heb ik nog GTA IV gespeeld. Het gekke is dat ik weer iets nieuws ontdekte. Hoe kan het ook anders, van een game als GTA kan je jaren plezier hebben! Nu is de tijd aangekomen voor een nieuwe episode, nummer 5! 

Wat dit deel voor mij nog leuker dan de vorige maakt, is dat ik hem heb gewonnen, hier op Gamer.nl! Ik weet nu al (terwijl ik de 8gb aan het installeren ben) dat ik met deze game plezier ga hebben tot de dag dat deel VI uitkomt! En iedere keer dat ik dit speel denk ik nu aan deze site, de community en dat motiveert natuurlijk om iedere dag opnieuw het laatste nieuws te blijven checken. 

Daarom wil ik graag de hele redactie bedanken voor deze prachtige game en vooral aanmoedigen vaker acties als deze te gaan houden! Jullie maken mensen er heel erg blij mee, en ik ga zeker stemmen op jullie website!

 

Nu gauw spelen.... ....tot ooit (dag sociaal leven) ;)