Scores resetten helpt niet, hoe moeilijk is het om nou eens te luisteren naar de feedback van members? Zet eens een simpele poll neer: Beoordelingssysteem veranderen of niet? Dan laat je de members zelf spreken. Members moeten niet steeds keer op keer initiatieven  gaan nemen om de site te verbeteren. 

Als de redactie er zelf geen moeite in stopt, dan houdt het gewoon op. Ik ga niet steeds weer mailtjes sturen waar ik 5/10 geen antwoord op krijg.  

Laat dit een duidelijk signaal zijn naar de redactie van GNL(hiermee spreek ik de redactie er persoonlijk niet op aan). Ik ga het kort houden want dit is het niet meer waard. (ben net weer per ongeluk al mijn tekst verloren tijdens het typen.)  Ik zeg, neem eens een goede voorbeeld aan van Tweakers.net. Waar ze wel goed met feedback omgaan. Want dit is gewoon té vies voor woorden, als het zo dan wél binnenkomt. Hoe slecht kun je met members omgaan? Alleen de blogposts al zeggen genoeg, een stuk van 20 blogposts alleen al over het beoordelingssysteem. Ze beloven van alles, maar er komt geen actie. Omdat ik nu niet meer actief ben, wil ik in ieder geval dat de huidige actieve members wél hun zin krijgen en wél naar hun feedback wordt geluisterd. Ik ben het (nogmaals) zat iig.

Ik wens iedereen nog een fijne toekomst toe.

(ik ga niet reageren op reacties hieronder, en ook niet meer op mails als ik die nog krijg, het is echt definitief klaar) 

Mvg,

iPodKiller.( Een vaste kijker op Gamer.nl.)