Ben ik de enige die gek word van al die verschillende controls in élke game?! Ik word er echt gek van. Uiteraard bijt je gewoon even door na de eerste 3 spellen, maar ik zit inmiddels rond de 12 en ik kan het echt niet meer bijhouden (Gymnasium!). Hieronder een overzicht van waar de knoppen allemaal voor gebruikt worden.

A: Springen / Reload / Schiet / Vooruit rijden / Speciale actie

B: Springen / Schiet / Handrem / Wapen kiezen

X: Achteruit rijden / Reload / Punch / Springen

Y: Instappen / Wapen wisselen / Reload / Trappen / Opstijgen

RB: Reload / Lock-on / Wapen wisselen

RT: Schieten / Rijden / Lock-on / Slingeren

LB: Lock-on (eindelijk eens één)

LT: Achteruit / Reload / Speciale Actie

Wat dachten we ervan, Microsoft? Ik stel voor dat we een globale en handige knoppen-indeling verzinnen en deze toepassen op elke game. Want Halo 3 op Legendary is al moeilijk genoeg. Weten jullie er nog meer, post ze! En zet erbij welke games het zijn!