Het is alweer een tijd geleden dat Capcom een demo van zijn actietitel Lost Planet losliet op Xbox Live Marketplace. Het spel kunnen we echter voorlopig ook nog niet verwachten, omdat het pas begin 2007 uitkomt. Voorlopig moeten we het dus doen met trailers, screenshots en hopelijk binnenkort een multiplayer demo. Capcom heeft op de Leipzig Games Convention en de Tokyo Game Show in ieder goed zijn best gedaan om de multiplayer te promoten en daarvan zijn dan ook deze screenshots van TotheGame.

In Lost Planet speel je een sneeuwpiraat die op een ijskoude planeet moet zien te overleven door energie te winnen van de lokale insecten. Geen kleine vliegjes, of irritante mugjes, maar gigantische monsters die je zonder pardon kunnen platstampen. Om die beesten te verslaan heb je uiteraard de nodige wapens tot je beschikking, maar de beste wapens zijn de Vital Suits. Deze mech-achtige gevaartes zijn er in allerlei verschillende vormen, met elk hun eigen krachten.

In de trailer laat Capcom heel wat van de actie in het spel zien. Zo zien we stukjes van de mooie filmpjes, worden er verscheidene monsters geïntroduceerd en toont Capcom ook hele stukken gameplay. De overige multiplayer-screenshots zijn natuurlijk te vinden in de Lost Planet gamepagina en de trailer is te bekijken in de videospeler hier onder.