Heel het internet kijkt momenteel op Shacknews. De Amerikaanse website heeft namelijk de exclusieve rechten om als eerste de teaser trailer van het lang-lang-lang-lang-lang-lang-lang-lang-lang-langverwachte Duke Nukem Forever te mogen laten zien. Zoals je waarschijnlijk wel zal merken is de site behoorlijk down, maar gelukkig hebben we de foto's nog: we konden  op tijd de trailer bekijken en wisten zo een aantal screenshots uit het filmpje te plukken.

In de teaser zien we geen echte gameplaybeelden. Het filmpje moet je dan ook zien als een zoethoudertje en een klein smaakmakertje om alvast een beeld te krijgen van de nieuwe wereld uit Duke Nukem Forever. Rest ons de vraag: zijn deze beelden super teleurstellend of is het juist geweldig dat we eindelijk weer eens iets mogen aanschouwen van onze stoere blonde held? Zegt u het maar.

Update: De trailer valt nu hieronder te bekijken! Met dank aan Crazy Harry voor het melden van dit heugdelijk nieuwtje dat ongetwijfeld geschiedenis gaat schrijven