Van de makers van Supreme Commander komt deze maand Space Siege. Oftewel: Dungeon Siege in een futuristisch jasje. Je speelt Seth Walker, een kolonist op de Armstrong, die als een van de weinige de vernietiging van de Aarde overleeft. Een ontzettende aardig en vredelievend volk, genaamd de Kerak, heeft het namelijk niet zo op mensen. Vandaar dat ze voor even hun principes overboord gooien en beginnen aan het uitroeien van de mensheid.

Helaas voor Seth kan een klein transportschip van de Kerak aanhaken op de romp van de Armstrong. En aan de Seth de ondankbare taak om te zorgen dat de Armstrong gezuiverd wordt van de Kerak. Gelukkig heeft Seth de beschikking over cybernetische hulpstukken, zoals een cyber-oog, cyber-handen en andere handige cyber hulpstukken. Kijk alleen wel uit met wat je veranderd aan jezelf. Teveel cyber rommel en de mensen aan boord van de Armstrong zullen je niet meer vertrouwen.

De game zal deze maand nog verschijnen en om jullie alvast een beetje warm te laten lopen voor de game heeft gas Powered Games een nieuwe gameplaytrailer online gezet. Zeker de moeite van het bekijken waard!