Een tijdje terug werd de game THEY op een mysterieuze manier aangekondigd. De ontwikkelaar van het spel en de spelformule werden angstvallig geheim gehouden. Waarom wordt ons nu pas duidelijk. De ontwikkelaar van dienst is namelijk Metropolis Software, dat met games als Gorky Zero en Infernal nu niet écht een grote naam heeft gemaakt. Door zichzelf in mysterie te hullen, wist men toch interesse voor THEY op te wekken. Of zou dat bij Metropolis zelf níet de achterliggende gedachte zijn geweest?

  

Desondanks ziet THEY er wel interessant uit. Het spel is een futuristische first-person shooter waarin je vecht tegen mysterieuze wezens, 'THEY' genaamd, robots met rare tentakels en machinegeweren. Opvallendste feature in het spel is je wapen. In plaats van dat je een heel arsenaal met je meezeult krijg je in THEY één wapen tot je beschikking die je met diverse upgrades volledig naar wens kunt configureren. Je kunt er zelfs vette stickers op plakken zodat je wapen helemaal jouw ding wordt.

Bekijk hieronder de eerste trailer van THEY. Het enige wat wij nog kunnen zeggen is: THEY should have hired a professional voice-over.