Het is ochtend. Ik sta te wachten op de slecht verlichte parkeerplaats achter het Gamer.nl kantoor. Een gure wind snijdt langs mijn gezicht. Omdat ik diezelfde morgen vergeten was om mijn hydraterende crème te gebruiken is mijn huid droog en vermoeid. En ik vind niets vervelender dan een droge huid tijdens een gure wind.

Toch moet ik volhouden. Mijn contactpersoon kan ieder moment opdagen. Achter mij staat Iris zorgvuldig onze vluchtroute in de gaten te houden. Op mijn advies draagt ze het kostuum van Ivy uit Soul Calibur. Dat valt namelijk minder op en ik heb het er stukken minder koud door. Aan de ingang van de parkeerplaats staat Joost om ons via portofoon direct in te lichten zodra onze Atollsoft contactpersoon arriveert.

Mochten de juten er namelijk achter komen dat Niels Kets van Atollsoft ons meer komt vertellen over de criminele zaakjes van Kayne & Lynch: Dead Men dan moeten we binnen enkele seconden in de donkere straten van Den Haag kunnen verdwijnen. Gelukkig was de ontmoeting succesvol en wisten wij in ons (warme) kantoor de onderstaande beelden vast te leggen.