Naast Heroes, wordt ook de tv-serie Lost door Ubisoft onder handen genomen. In Lost stort een vliegtuig neer op een tropisch eiland. De overlevenden worden daar niet alleen geconfronteerd met een vreemd monster, ijsberen en 'The Others', maar vooral ook met hun eigen verleden. In elke aflevering staat namelijk één personage centraal, waardoor je door middel van flashbacks meer krijgt te weten over die overlevende.

Ubisoft gaat dat idee ook doorzetten in het spel. Je speelt als een van de overlevende van Oceanic Flight 815, het neergestorte vliegtuig. Daar zul je niet alleen het eiland moeten verkennen, maar word je ook geconfronteerd met je donkere verleden.

Om het 'authentieke gevoel' te krijgen, zul je allerlei bekende plekken bezoeken en bekende personages ontmoeten. Je doel is om het eiland te overleven, en dat doe je door puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en het tegen het mysterieuze rookmonster op te nemen.

Lost komt begin 2008 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en via Gametrailers.com hebben we ook de eerste trailer te pakken: