Vanaf vandaag zijn officieel de deuren van Hyboria geopend en kan de gehele wereld genieten van de nieuwe MMO-game Age of Conan: Hyborian Adventures. Vier jaar lang is ontwikkelaar Funcom bezig geweest deze virtuele wereld op te bouwen en niet geheel zonder succes.

De voorverkopen van Age of Conan zijn zeer goed verlopen. In totaal zijn al 700 duizend standaard games besteld en 110 duizend Collector's Editions. "Als de informatie die wij binnenkrijgen klopt, dan hebben we het hoogste aantal pre-orders behaald van alle pc-games ooit," aldus Funcom. Tevens maakten ze een melding dat de Collector's Edtion volledig is uitverkocht.

Gamers die de game vroeg bestelden kregen zes dagen eerder toegang tot de game, wat deels de goede voorverkopen verklaart. Vanaf vandaag ligt de game ook in de winkels en kan iedereen toegang krijgen. De lancering van Age of Conan is over het algemeen goed verlopen en kende een vertraging van enkele uren. Daarna werkte echter alles naar behoren. Tevens is er een trailer verschenen om de lancering te vieren.