Trailer
WWE 2K16

Worstelen met klassiekers in laatste dlc voor WWE 2K16

Dlc laat spelers iconische wedstrijden naspelen

Geschreven door Lucas May op

2K Sports heeft de laatste uitbreiding voor de worstelgame WWE 2K16 uitgebracht. Een trailer is uitgebracht die de 2015 Hall of Fame Showcase-content uitlicht.

Deze laatste uitbreiding geeft spelers de mogelijkheid om Hall of Fame-wedstrijden na te spelen in WWE 2k16. In totaal zijn er zeven wedstrijden beschikbaar met legendes als “Macho Man” Randy Savage, Ric Flair, Booker T en The Rock. De volledige lijst met wedstrijden is te vinden op de officiële website.

De Hall of Fame Showcase-content zit inbegrepen voor houders van de Season Pass. Deze is beschikbaar voor 24,99 euro. Los is deze laatste uitbreiding te koop voor 9,99 euro. WWE 2K16 is nu beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. In maart verschijnt een pc-versie gebundeld met alle eerder uitgebrachte dlc.

Bron: 2K Website

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe screenshots Styx: Shards of Darkness tonen omgevingen Nintendo houdt aankomende vrijdag Pokémon Direct-presentatie
1

Reacties op: Worstelen met klassiekers in laatste dlc voor WWE 2K16

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Jejoa

  • 24 februari 2016 14:30
  Wwf (ik zeg bewust geen WWE ) blijft jeugdsentiment voor mij. Nog altijd kriebelt het weer om zo'n game te kopen, maar dan zie ik de gameplay, de graphics en de roster, dan is het feest weer afgelopen. De grootheden uit de WWF tijd zijn helaas niet meer en je merkt dat games nog steeds om hun legendes heen bouwen. Toch voelt het niet zo lekker aan. Het mist ziel, het spel moet eens opnieuw moeten worden uitgevonden.
  Ik speel wel nog altijd met zeer groot plezier WWF no mercy voor de N64 :D.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.