Trailer

Wild Hearts-trailer verwelkomt aankomende spelers in Minato

Game komt aanstaande vrijdag uit op PS5, Xbox Series en pc

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuwe trailer van de aanstaande actiegame Wild Hearts biedt een blik op Minato, het belangrijkste stadje in de game.

De trailer heet 'Welcome to Minato'. Hierin schetsen uitgever EA en ontwikkelaar Koei Tecmo een duidelijk beeld van de game en wat aankomende spelers kunnen verwachten, onder andere van het dorp van waaruit spelers op avontuur gaan.

Wild Hearts is een fantasievolle jaagspel dat zich afspeelt in Azuma, een fictieve versie van het oude Japan. Spelers nemen het op tegen gigantische beesten die de Kemono worden genoemd. Mensen kunnen zowel alleen of met twee vrienden in co-op spelen. Crossplay wordt op alle platforms waarop de game uitkomt ondersteund. 

De game wordt vaak vergeleken met Monster Hunter, maar ontwikkelaar Koei Tecmo vindt dat alleen maar fijn, zo liet men eerder weten: "We zijn enorme fans van het jaaggenre, we houden van jaaggames en we spelen ze zelf ook. Natuurlijk weten we dat Monster Hunter een gigantische naam is binnen dit genre, en het is alleen maar een eer om daarmee vergeleken te worden."

Wild Hearts komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pre-orders voor speciale edities van The Last of Us: Part 1 op pc zijn live Releasedatum Dead Island 2 met een week vervroegd
2

Reacties op: Wild Hearts-trailer verwelkomt aankomende spelers in Minato

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 13 februari 2023 17:50
  Ben benieuwd of dit wat gaat worden. Moet nog STEEDS Monster Hunter World verder spelen (uurtje gespeeld, maar kon niet goed co-op spelen met een maat dus toen maar even op pauze gezet). Wanneer er even downtime is met games en het is tijd voor de backlog games dan staat Monster Hunter World iig bovenaan. Als de recencies goed zijn voor Wild Heart pak ik 'em misschien wel binnenkort op!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  AgeQned

  • 13 februari 2023 17:51
  Ben benieuwd wat gezonde concurrentie in het genre is nooit verkeerd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.